1 kg. burgonya, kb. egyformák
sült krumpli fűszersó,
liszt,
tojás,
prézli
olaj a sütéshez.
A burgonyákat pucolom, mosom, majd tiszta konyharuhán leitatom róla a vizet. Ezután beszórom a sült krumpli fűszersóval majd panírozom a szokásos módon. Liszt-tojás-prézli. Lassú lángon kisütöm őket.
Jó étvágyat kívánok.
A burgonyákat egy zöldségmosó kefével (ez nálam egy olyan körömkefe, amit csak a zöldségek tisztítására használok) alaposan lesikáljuk, feldaraboljuk. Először félbe, majd mindegyik...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, megmossuk, kis kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. A főtt krumplit nyomóval átpasszírozzuk. (Én a vajat a passzírozóba rakom, és együtt nyomom át a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőp...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk. 2. Az olajon előbb kb. 3 percig pároljuk a répát. Kevés sót adunk hozzá. 3. A többi zöldséget is hozzáadjuk, fedő alatt roppanósra párolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű