Hozzávalók:
500 g darált sertéshús
100 g kenyér
100 ml tej
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
2 hagyma
1 paradicsom
6 evőkanál tejföl
2 evőkanál ketchup
100 g sajt
só
bors
A kenyeret áztassuk be a tejbe, majd nyomkodjuk ki. A darált húst fűszerezzük, adjuk hozzá a kinyomkodott kenyérdarabokat, a zúzott fokhagymát és a tojásokat. A tepsit béleljük ki sütőpapírral, vagy kenjük ki olajjal. A masszából formázzunk fasírtokat és lapítsuk el őket, majd tegyük a tepsibe.A húspogácsákat kenjük meg ketchuppal. A hagymát, a paradicsomot és a sajtot szeleteljük fel.Minden húspogácsára tegyünk egy szelet hagymát és kenjük meg tejföllel.Tegyünk egy – egy szelet paradicsomot minden húsra és kenjük meg tejföllel. A tetejükre egy szelet sajt kerül.180 fokos sütőben nagyjából 30 perc alatt süssük meg.
A húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Természetesen kevesebb húsból, kisebb átmérőjű csavarással is elkészítheted, mint a videóban. A lényeg az ötlet. Lapogasd ki a húst, sóval, borssal befűszerezd, ken...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez vágd apróra a hagymát és a fokhagymát, kisebb darabokra a szalonnát, a gombát, és egy nagyobb késsel egy vágódeszkán aprítsd fel a diót. Mivel ezek a hozzávalók a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSult karaj , fokhagymas parmezanos sult krumpli,. es balzsamecetes , korianderes gomba volt a vacsorank. recept : A karajt fokhagymas tejbe aztatom, legalabb 2 orat, ettol puha ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű