menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött göngyölt darálthus


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
darált hús (mennyisége attól függ, hány személyre készíted)
1 vöröshagyma
zellerszár
6-8 db sült bacon szalonna

bors
a kedvenc szószod (barbeque, ketchup, stb.)
apró forgácsokra vágott kemény sajt
nyers bacon szalonna


Elkészítés:


Elkészítés:
Természetesen kevesebb húsból, kisebb átmérőjű csavarással is elkészítheted, mint a videóban. A lényeg az ötlet.

Lapogasd ki a húst, sóval, borssal befűszerezd, kend rá a kedvenc mártásodat vagy szószodat, majd mehet rá a felaprított hagyma, és zellerszár, a durvára vágott sült bacon, és a sajt. Tekerd fel, jó idő esetén tedd a grillrácsra, vagy egy sütő tepsibe, kend be a tetejét a szósszal, és fektess rá néhány szelet nyers bacon szalonnát.

A többi már a grillező vagy a sütő dolga. Ha sütőben sütöd, 175-180 fokra előmelegített sütőbe tedd be. Az elején érdemes alufóliával letakarva sütni, majd a vége felé vedd le róla, hogy a bacon ropogósra sülhessen a tetején.
Szeletekre vágva tetszés szerinti körettel kínáld.

Trükkök, tippek, praktikák:


https://www.youtube.com/watch?v=oD2NrYf0Ofc

Töltött göngyölt darálthus

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Tepsis fasírt másként
Tepsis fasírt másként

Az olaj, a keményre főtt tojások és a tejföl kivételével a többi hozzávalóból fasírtmasszát készítünk, melyhez adhatunk némi petrezselyem zöldet és ízlésünk szerint fűszerezzük a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött káposzta kuglófruhában
Töltött káposzta kuglófruhában

Megmossuk a rizst, hozzáadjuk a töltelék összes hozzávalóját. Óvatos mozdulatokkal összegyúrjuk. A káposztát ízlés szerint kimossuk, majd a lefejtett levelekbe göngyöljük a töltelé...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Comb - Zöldborsós aprópecsenye - OK
Comb - Zöldborsós aprópecsenye - OK

1. A húst 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát vékony csíkokra metéljük, zsírjára sütjük. 3. A megtisztított, felkarikázott hagymát és a vékonyra sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Évi 2.  nem ropogós bundában az "idősebbek" kedvéért
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Évi 2. nem ropogós bundában az "idősebbek" kedvéért

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk