50 dkg cukor
5 dl víz
4 dl kávé (lehetőleg erős)
5 dl rum
fél vaníliarúd
A cukrot a vízzel és a vaníliával főzzük sűrű sziruppá. Ezután még forrón keverjük hozzá a lefőzött feketekávét és állandóan keverés mellett adjuk hozzá a rumot. Az egészet keverjük még egyszer jól össze. 10-15 napig hagyjuk a hűtőben pihenni.
1. A tojássárgáját és a porcukrot egy tálban habverővel elkeverem. 2. Lassan belekeverem a tejszínt. 3. A tálat egy melegvizes fürdőbe állítva kézi keverőgép legalacsonyabb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhozzávalókat addig turmixoljuk amíg a koktél egynemű nem lesz. Kellemes ital, a cseresznye édességét feldobja a meggy savanykás íze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg az alapanyagokat, a céklát, a répát és a gyömbért hámozzuk meg, és az almával együtt daraboljuk fel. A narancs kivételével centrifugáljunk le mindent egy gyümölcscentri...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kiviket meghámozzuk, négy részre vágjuk és felszeleteljük. 2. Az ananászt meghámozzuk, a középső fás részt kivágjuk, és a gyümölcshúst kis kockákra aprítjuk. 3. A gyüm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű