10 db. nagyobb csiperke gomba
30 dkg darált hús
15 dkg sajt
bacon
1 fej vöröshagyma
olaj
só, bors, majoranna, borsika fű
A gombát megmosom, a szárát kitöröm. Az olajon az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom, hozzáadom a darált húst, fűszereket. 15 percig párolom. Egy tepsi alját kibélelem a szalonna csíkokkal, ráhelyezem a gombafejeket. Megtöltöm őket a darált húsos masszával, rászóróm a reszelt sajtot. 200 fokon 20 perc alatt átpirul.
Rizi-bizivel tálalom.
Tipp: ha a gomba szárát csillag alakban bevágod, és a darált húsba szúrod, sütés közben virág szerűen kinyílik a tetején.
1. A tejet tegyük fel melegedni egy evőkanálnyi cukorral és a csipet sóval egy kisebb fazékban. Amikor már forr, akkor szórjuk bele lassan a kukoricadarát. Kis fokozaton, folyamato...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=3195378827442782
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kis kockákra vágva megfőzöm, majd villával még melegen összetöröm, sózom. Langyos vízbe morzsolom az élesztőt, 10 percet állni hagyom. Majd a liszttel felváltva eldolgoz...
Elkészítési idő: 60-90 Nehézség: Könnyű22
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű