Te magad, meg az okos kis agyad
Gondolom ti is szembesültök recepteknél idegen mértékegységekkel. Ilyenkor engem mindig a frász kerülget,hogy akkor mennyi az annyi?
Egy kis segítség az útvesztőben.
A hosszúkásra vágott hagymát megdinsztelem, az apróra vágott paprikát is. Megpárolom. A tojásokat felverem, ráöntöm, megsütöm. A kolbászkarikákat külön kisütöm. Így nem lesz...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűMeghámozzuk a burgonyákat, majd nagyon vékonyra szeleteljük. (A legegyszerűbb uborka gyaluval gyalulni hajszálvékony szeletekre.) Ezután langyos vízzel leöblítjük, majd alaposan me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagyobb edényben felteszünk főni vizet. 2. Amikor felforrt, megfőzzük benne a burgonyát 40 perc alatt. 3. Miután kicsit hűltek, hosszában félbevágjuk, a belsejébe ür...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA frissen szedett leveleket ecetes, sós, forrásban lévő vízbe rakom... egészen addig tartom benne amíg sötét zöldre vált a színe... ekkor hideg vízre szedem... mikor lehűlt akkor k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű