menu

Családireceptkönyv.hu

Hasznos információ a konyhában


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Te magad, meg az okos kis agyad

Elkészítés:


Gondolom ti is szembesültök recepteknél idegen mértékegységekkel. Ilyenkor engem mindig a frász kerülget,hogy akkor mennyi az annyi?

Egy kis segítség az útvesztőben.

Hasznos információ a konyhában

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rántotta, medvehagymás kolbásszal
Rántotta, medvehagymás kolbásszal

A hosszúkásra vágott hagymát megdinsztelem, az apróra vágott paprikát is. Megpárolom. A tojásokat felverem, ráöntöm, megsütöm. A kolbászkarikákat külön kisütöm. Így nem lesz...

Elkészítési idő: 15
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Édesburgonya chips
Édesburgonya chips

Meghámozzuk a burgonyákat, majd nagyon vékonyra szeleteljük. (A legegyszerűbb uborka gyaluval gyalulni hajszálvékony szeletekre.) Ezután langyos vízzel leöblítjük, majd alaposan me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kolbásszal töltött burgonya - OK
Kolbásszal töltött burgonya - OK

1. Egy nagyobb edényben felteszünk főni vizet. 2. Amikor felforrt, megfőzzük benne a burgonyát 40 perc alatt. 3. Miután kicsit hűltek, hosszában félbevágjuk, a belsejébe ür...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TORMALEVÉL
TORMALEVÉL

A frissen szedett leveleket ecetes, sós, forrásban lévő vízbe rakom... egészen addig tartom benne amíg sötét zöldre vált a színe... ekkor hideg vízre szedem... mikor lehűlt akkor k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk