10 dkg füstölt kolbász
2 db TV paprika
0.5 db vöröshagyma
2 db tojás
ízlés szerint só
2 db medvehagyma levél
1 teáskaná napraforgó olaj
A hosszúkásra vágott hagymát megdinsztelem, az apróra vágott paprikát is. Megpárolom.
A tojásokat felverem, ráöntöm, megsütöm.
A kolbászkarikákat külön kisütöm. Így nem lesz túl zsíros a rántottám. Amikor kész, tálaláskor, a kolbász karikákat a rántottára teszem. Apróra vágott medvehagymalevelet szórok rá.
A totu készítéséhez először is egy kis sóval verd fel kemény habbá a tojásfehérjéket. Majd egy jó nagy edénybe rakj fel a tűzre vizet (lehetőleg szűrt vizet) és rakj bele annyi 10%...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://izemlekek.blogspot.hu/2014/01/kakaos-csiga-az-orok-gyerek-kedvenc.html
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát gyúrunk,ha szükséges még tejet adunk hozzá.Pihentetés után vékonyra nyújtjuk,megkenjük felvert tojással,meghintjük köménymaggal és vékony rudakat vágva belő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy lángon fehéredésig sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű