menu

Családireceptkönyv.hu

Kacsaszárnytő sörös fűszeres pácban Edit módra


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 kg kacsaszárnytő

A páchoz
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 közepes fej hagyma
- 2 dl sör
- 1 dl olaj

- só
- bors
- kakukkfű
- chilli
- majoranna
- petrezselyem
- paprikakrém
- ketchup

Elkészítés:


- A páchoz valókat összekeverem, összerottyantom
- Összekeverem a megmosostt hússal és zárt edényben másnapig tárolom a hűtőben.
- Sütőben magas hőfokon (220 fok) kisütöm a hús zsírját kb 20 percig.
- Pici vizet öntök alá, lefedem, és 150 fokon megsütöm max egy óra alatt.
- Friss petrezselymes burgonyával tálalom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar MUSTÁROS-HAGYMÁS-CSIRKE
MUSTÁROS-HAGYMÁS-CSIRKE

1A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk. 2A vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan felkarikázzuk. 3A bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olyan ser...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Boros kakas
Boros kakas

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk majd egy nagyobb tepsiben egy kanálnyi zsiradékon erős tűznél elősütjük. Mikor már szép piros, hozzátesszük a zöldséget, az aromátokat és a parad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kacsacomb sütve
Kacsacomb sütve

a lényeg 1 nappal korábban besózni másnap A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk,.a lényeg 1 nappal korá...

Elkészítési idő: 130 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: HAMi
Csirkemell baconbe
Csirkemell baconbe

Elkészítése: A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átken...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk