kakaós piskóta
Kakaós piskótàt kiszaggattam. A felső lapot csokiba màrtottam. Krém: 25 dkg mascapònét cukorral-izlés szerint-kikavartam hozzàadtam fél liter felvert tejszínt a a màlnavelőt. - a màlnàt kb.25 dkg felfőztem 10 dkg cukorral 1 kàvéskanàl zselatinnel majd àtpaszíroztam-. Tetejére a gyümölcsöt olvasztott zselatinba màrtottam.
A cukrot 3 ek vízzel tedd fel közepes lángon egy serpenyőben. Forrald fel, majd hagyd rotyogni 6-7 percet, míg aranybarna színe nem lesz. Közben vizes ecsettel törölgesd le a lábos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLehetőleg előző nap beáztatjuk a rumba a mazsolát és megdaráljuk a diót. A piskóta elkészítéséhez a tojások fehérjét a cukor hozzáadásával kemény habbá verjük, hozzákeverjük a sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A tojások sárgáját és a cukrot/édesítőt habosra keverjük. ◾️Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsurgatjuk és 1-2 percig tovább keverjük. ◾️A lisztet a sütőporral és a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElkészítjük a pudingot. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tejszínhabot. Ha magasabbra akarjuk a krémet, nyugodtan használjunk több tejszínt!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű