1 kg csirkecomb, csirkeszárny vegyesen
ételizesítő, mustár, méz, pirospaprika, bors, olaj összekeverve
A fűszereket, a mézet és a mustárt az olajjal öszekevertem, a csirkedarabokat beleforgattam, kevés vizet aláöntve tepsibe raktam. Majd 200 fokos sütőben alufóliával letakarva, 30 percig pároltam, majd alufólia nélkül pirosra sütöttem
A borsót és a répát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával (ha frisset veszünk akkor szeleteljük fel). Egy másik serpenyőben...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA pulyka combot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkeverjük a mustárt, a fokhagymát az olívaolajjal, kakukkfűvel sóval, borssal, majd félretesszük. A csirkemellet megmosom és szárazra törlöm, fél cm vastagságú szeletekre vágom....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű