4 csirkemell,7-8 babérlevél,2 pohár kefir
2 szál sárgarépa,2 szál fehérrépa,2 evőkanál mustár
2 evőkanál kristálycukor,1-2 evőkanál liszt
1 fej vöröshagyma,1 zeller,1 karalábé,1 zöldpaprika
1 paradicsom,kevés pirospaprika,olaj,citromlé,só
A hagymát olajon pirítsd meg. Tedd bele a Piros Aranyat, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a csirkét. Néhány percig hagyd pirulni őket, majd öntsd fel vízzel. A sárgarépát, a fehérrépát, a zellert és a karalábét vágd vékony karikákra, tedd a húshoz, sózd meg, és párold puhára. Ha a hús puha, szedd ki belőle. A zöldségeket robotgéppel törd össze, és keverd hozzá a mustárt. A kristálycukrot karamellásítsd, majd engedd fel vízzel, és addig főzd, amíg fel nem oldódik. Öntsd a zöldségekhez, és ízlés szerint tegyél bele citromlevet. A lisztet a kefirrel keverd össze, és habard be vele a mártást. Tedd bele a húst, és egy kicsit melegítsd meg.
Megtisztítom,beirdalom a kacsacombokat.Sózom borsozom.Beteszem egy jénaiba vagy tepsibe.Lefedem fóliával és 180 fokon körülbelül 1 óráig sütöm alsó felső programon.Ha letelt az idő...
Elkészítési idő: Kb 2 óra Nehézség: Könnyű1. Egy ovális jenai tálban 2 ek olívaolajat teszünk. 2. A csirkemellet szeleteljük, majd fűszerezzük: só, bors egy kevés ételízesítő. 3. A tál aljába beletesszük a sajt fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemájat metéltre vágom. 2. A füstölt szalonnát ugyancsak vékony csíkokra vágom és kiolvasztom, majd hozzákeverem a májat. 3. Pár percnyi pirítás után aláöntöm a vörösb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük. A levelestésztát kinyújtj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű