30 dkg cseresznye
30 dkg meggy
30 dkg barack
1 közepes alma
vagy amilyen gyümölcs van otthon (ezek lehetnek befőttek vagy friss gyümölcsök vagy vegyesen)
egy csepp citromlé,vanília
1 csomag cukormentes vaníliás/puncsos/epres pudingpor
fahéj, szegfűszeg, szerecsendió ízlés szerint
pici rumaroma vagy vörösbor ha van otthon
5 dl tej
1 csipet só
5 dl víz
Az összes gyümölcsöt kimagozva, feldarabolva, a levükkel együtt egy lábosba feltesszük főni annyi vízzel, amennyi éppen ellepi.Ha elég sok a gyümölcs leve vizet nem igényel.
Ízlés szerint teszünk bele fahéjat, szerecsendiót és szegfűszeget, majd felforraljuk.
A pudingot a vaníliával és egy kis tejjel összekeverjük, majd a leveshez öntjük. Hozzáadjuk a maradék tejet is, és készre főzzük.
111gr ch összesen EZ KÓKUSZTEKERCS IS
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A bejglit szeleteljük fel ujjnyi vastagra, majd helyezzük őket kivajazott sütőformába. A tojásokat verjük habosra a cukorral és a vaníliarúd kikapart magjaival. Adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPudingot főzünk. A gáztól levéve hozzáadjuk a csokit,simára keverjük. A meleg pudinghoz egyesével hozzáadjuk az 5-10 percig hideg vízben megpuhított zselatin-lapokat. Hagyjuk ki...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A gombócokhoz a túrót áttöröm villával, majd hozzáadom a búzadarát, a citrom héját és levét valamint a 2 tojás sárgáját. A fehérjét alaposan felverem, és az előzőekhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű