-1 kg krumpli
-1 ek étolaj
-1 fej vöröshagyma
-2 l víz
-2 ek pirospaprika
-petrezselyemzöld
-ízlés szerint só
-ízlés szerint bors
A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk.
A vöröshagymát szintén kockákra vágjuk és az étolajon, a krumplival együtt megpirítjuk.
Megszórjuk pirospaprikával.
Felöntjük a vízzel és addig főzzük, amíg a krumpli meg nem puhul.
Sózzuk, borsozzuk.
A szalonnát felkockázzuk, és kisütjük. A zsírján megpirítjuk a nagyon apróra vágott hagymát, majd a kockára vágott húst átforgatjuk rajta, míg kifehéredik. Hozzákeverjük a pir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget készíts elő, tisztísd meg és aprítsd fel őket, lehetőleg azonos nagyságúra. Egy nagy fazékba tegyél 1-2 evőkanál zsírt, dobd rá a szalonnát és süsd meg. Add hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az olaj felén megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, és kevés vízzel felengedve, beletesszük a feldarabolt tyúkot. 2. Megsózzuk, mérsékelt tű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát majd pár perc után hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát is. Beleöntjük a paradicsomkonzervet és egy burgonyatörő segíts...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű