3 kg kocsonya hús,vegyes (penny)
4 répa
2 zöldség
Fokhagyma
Szemes fekete bors
Vöröshagyma
Só
Etelizesitő
5 órát gyongyozve főzzük
10 tányér lesz belőle
Csülökterrin A zöldséges lében megfőtt, füstölt csülköt (sonkát vagy tarját) apróbb darabokra csipegetjük, nagyjából a felét egy, frissentartó fóliával bélelt, püspökkenyér form...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KözepesA malackarajt kicsontozzuk. A csontot később egy tartalmas orjaleveshez felhasználhatjuk. Hosszú, egyenes késsel a húst középen felszúrjuk, és beledugjuk a végeitől megfosztott 2 d...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KözepesA húsokat, ha kell kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és az olívaolajon feltesszük picit pirítani. Ha kifehéredtek és picit megpirultak a húsok, öntünk alá kevés vizet, nem kell, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Nagy vasfazekat (vagy beáztatott cserépedényt) az olajjal kikenek és a lisztel meghintem. 2. A töltelékhez a dagadót megdarálom, összekeverem a nyers, megmosott és kissé lec...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz