-150 g cukor
+2 csomag vaníliás cukor
+250 g vaj
-kevés só
- 250 g liszt
-2 csomag vaníliás pudingpor
-3 tojás
-160 ml tej
3 nagy alma
1 csomag sütőpor
--A sütőt előmelegítjük 180-190 °C-ra, és egy tepsit kikenünk kevés vajjal.
---Ezután a vajat a vaníliás cukorral, cukorral és kevés sóval habosra keverjük.
- Ezután fokozatosan hozzákeverjük a tojásokat.
- Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport, majd keverjük jól össze, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet.
--. Most megmossuk az almát, meghámozzuk, kimagozzuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Lapát segítségével az almadarabokat a tésztába hajtjuk.
3. Végül töltse meg a masszát az almadarabokkal a téglalap alakú rugós formába, és sütjük a középső polcon 40-50 percig,
Az almát alaposan megmosod, majd pl. nokedli szaggatón lereszeled. Eszedbe ne jusson megpucolni! Egyrészt időpocsékolás, másrészt sokkal finomabb az íze, ha héjastól sül meg. Bőség...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat a porcukorral kihabosítjuk, belekeverjük a vaníliarúd kikapart magjait (vagy a 2 csomag vanília cukrot), hozzáadjuk a csipet sóval összekevert lisztet, a tojássárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrom. Ha nehezen gyúrható akkor egy pici tejet lehet hozzá önteni ezeket jól össze gyúrjuk,és 3 részre osszuk. Ha kimérve tudsz venni az az igazi a lekvárt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű