1 kg csirkemáj
-2 csomag bacon
-,bors..oregánó
-kevés olaj a sütéshez
-2-3 gerezd fokhagyma
a májat megtisztitjuk,
-forró vizben kicsit megabéljuk
-leszürjük
-minden darab májat megszorkjuk kevés oregánóval,borsal ,aztán betekerjük külön,kölön mindegyiket egy-egy szelet baconba
ha nem áll meg a bacon a májon lehet fogvájóval rögziteni
- tepsiben egymás mellé sorakoztatjuk
-meglocsoljuk kevés olajjal, a fokhagymát lehet a tetejére vagy melle karikázni
-pirosra sütjük
-amikor fogyasztjuk lehet sózni tetszés szerint
A csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát kissé besózzuk, őrölt borssal megszórjuk. Egy hőálló tálban elkeverjük a tejet a tejföllel. Beleszórjuk a zúz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A húst ketté vágjuk (ha nagyobbak a darabok), beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba, végül az ementáli és füstölt sajt keverékébe. Egy hőálló tálba rendezzük a húst....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző kérte a tartalom eltávolítását. A recept link...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A feldarabolt csirkét megsózzuk és petrezselymes zsírban hirtelen átsütjük, majd 2 dl vízzel felöntve fedő alatt félpuhára pároljuk. 2. A vajat elkeverjük a liszttel és vilá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű