--8 darab csirkecomb (alsó de lehet felső is ) ha több személyre készítjük növeljük a mennyiséget
- 8 szelet bacon
--2 ek olaj
-1 ek mustár
--ízlés szerint só
--ízlés szerint bors
--A csirkecombokat sózzuk meg
-. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst.
- Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól beigya a pácot.
--Mindegyik combra tekerjünk egy szelet bacont
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tepsit vagy jénait olajozzunk ki, fektessük bele a combokat. takarjuk le fóliával vagy a jénai fedelével, és süsük 40 percig
-. Az utolsó 10 percben vegyük le a tetőt, és pirítsuk meg egy kicsit a bacont.
Az egész csirkemell filét megtisztítom, utána vágok rá egy kis zsebet. A sütnivaló kolbászból ki nyomkodom a husit és bele töltöm az egész csirkemellbe. Ha szükséges hústűvel össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke alsó-felső comb, fűszerezed ízlés szerint( én csak az alap ízeket szeretem használni) só, bors pici olaj, jól bedörzsölöd a combokat, állni hagyod egy éjszaka. Sütés előtt b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet és a zöldségeket csíkokra vágjuk. A csirkemell csíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a sárgarépát, majd a paprikát, pó...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. a fokhagymát ki préseljük 2. egy dobozba belerakjuk a húst, megsózzuk, a fokhagymát rászórjuk és beleforgatjuk 3. a tejet rá öntjük a húsra úgy, hogy ellepje 4. 1 napig hűtőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű