--20-30 db bodzavirág
- 2 db citrom
- 2 liter víz
- 2 kg cukor
- 10 g citromsav
A bodzavirágot átvizsgáljuk, a zöld részektől megtisztítjuk, és egy nagy tálba tesszük. mosás nélkül
A citromot felszeleteljük, összekeverjük a bodzavirágokkal, majd a vízzel felöntjük.
Minimum 2 napig hűvös helyen állni hagyjuk közben néhányszor átkevergetjük
-2 nap múlva leszürjük a léhez adjuk a cukrot meg a citromsót,és felforraljuk.Még forrón ..
Tiszta üvegekbe töltjük ,szárazdunsztban hagyjuk kihülni
-vizzel higitva fogyasztjuk
A tésztához kevés cukros tejben futtassuk fel az élesztőt , a lisztet szitáljuk össze a sóval és a többi hozzávalóval dagasszunk tésztát. Meleg helyen hagyjuk a duplájára kelni. A...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat apróra vágjuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát is apróra vágjuk és hozzákeverjük. A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz