-50 dkg csirkemell filé
-25 dkg csicseriborsó
- 1 közepes hagyma
-3 gerezd fokhagyma
-25 dkg konzerv paradicsom --kockázott
-1 dl csirke alaplé
-2 tk őrőlt kömény
kevés olaj
-a csicseriborsót előzö este beáztatjuk
-megfőzzük leves kockával, leszürjük
-olajon megpiritjuk a kockára vágott csirkemellett
-,kivesszük a serpenyőből
-a visszamaradt olajra rádobjuk az apróra vágott hagymát +fokhagymát +őrölt köményt
-3-5 percig piritjuk vagy addig amig a hagyma megpirul
-hozzáadjuk a paradicsomot +csicseriborsót +a csirkemellett
-felöntjük az alaplével
-15 -20 percig főzzük amig szépen besürüsödi
A megtisztított húst puhára főzzük, majd kivesszük és félre tesszük, a levet leszűrjük egy másik edénybe. A felkockázott szalonnát és hagymát üvegesre sütjük a felforrósított olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát és a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Lehúzzuk a lábast a tűzről, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sós vízben megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, 50 g sajttal elkeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba öntjük. 2. A szűzpecsenyét 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Sóval, borss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű