menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkecomb finomság ...Mennyei


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6 adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
Az eredeti receptől eltérve én dupla adagból készitettem és a combokat kicsontoztam ... a combikák mellé 2-3 kisebb fej hagymát tettem és amikor levettem a fóliát meglocsoltam 1 pohár borral

Elkészítés:


A sütőt melegítsd elő 200 fokra.
-A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze.
A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra.
A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig.
Majd vedd le a fóliát ( én ekkor meglocsoltam az egészet 1 pohár borral )és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.

Csirkecomb finomság   ...Mennyei

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ínyenc csirkeragu
Ínyenc csirkeragu

A csirkemellet és a zöldségeket csíkokra vágjuk. A csirkemell csíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a ceruzababot majd a paprikát, pó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A LEGKIRÁLYABB SÖRKORCSOLYA: PIKÁNS CSIRKESZÁRNYAK
A LEGKIRÁLYABB SÖRKORCSOLYA: PIKÁNS CSIRKESZÁRNYAK

A fűszerpáchoz az olajaban elkeverjük a fűszereket és jól átforgatjuk benne a megmosott, szárnyvég nélküli csirekeszárnyakat. Egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük bőrös oldalukk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vajbabos sertésragu
Vajbabos sertésragu

Kevés olajon a felkockázott szalonnát egy kicsit átfuttattam,majd rátettem a szintén felcsíkozott húst. Fűszereztem,a paradicsomot hozzáadtam. Majdnem készre sütöttem,ekkor tettem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tyúk - Orosházi tarhonyás tyúk
Tyúk - Orosházi tarhonyás tyúk

1. Az olajon aranysárgára sütjük az apróra vágott hagymát, megszórjuk paprikával, beletesszük a feldarabolt húst, és megsózva kevés vízzel félig puhára pároljuk. 2. Kiolvasztju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk