--8-10 db csirkecomb ( lehet változtatni a mennyiséget )
--350 g tejföl
--1 ek mustár
--1 ek ételízesítő
--bors ízlés szerint
--3 gerezd fokhagyma
--5 dkg vaj
--1 dl napraforgó olaj
--20 dkg sajt (reszelt)
---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
---Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
--Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul
A zöldségeket, meghámoztam (már amelyiket kellett), kisebb darabokra vágtam. Egy edényben vizet forraltam, rátettem a fém szűrőt, ebbe a zöldségeket és fedővel lefedve megpároltam....
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KönnyűEgész egyszerűen dolgozd össze a hozzávalókat, és némi olívaolajjal keverd el őket, majd mehetnek is a húsokra.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felcsíkozott csirkemellet sózzuk, borsozzuk. Jól összeforgatjuk. 2. Felforrósítunk egy serpenyőt, beletesszük a húst, és erős tűzön pirítjuk, amíg levet enged. 3. Eközben fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk mindkét oldalát, amjd egy tepsibe sorakoztatjuk. A sajtot lereszeljük. A hagymát és a parad...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes