1 kg csirkeszárny
-natur kukoricapehely ( corn flakes )
-só, bors.
-1 kávéskanál fokhagyma granulátum
-1 kávéskanál örölt chili
-tojás a panirhoz
-,liszt a panirhoz
-zsiradék a sütéshez
lkészités . A csirkeszárnyakat megtisztitjuk ,a forgóknál elvágjuk a szárnyvégeket levágjuk.. A húst sózzuk ,alaposan befüszerezzük és 20-30 percre a hütőba tesszük
A kukoricapelyhet össze morzsoljuk A szárnyakat lisztbe.tojásba és az összezúzott kukoricapehelybe forgatjuk . Bő forró zsiradékban szép pirosra sütjük
A paccal kezdjuk ,majd a combokat belerakju a pacba . par orat benne hagyjuk .Serpenyoben elosutjuk majd tepszibe rakjuk a maradek pacot raontjuk es keszre sutjuk .haromnegyed ora...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. A túrót összekeverjük a tejjel, a tojások sárgájával, sóval, és a liszttel. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd összekeve...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesOlajon dinszteljük a hagymát,ne sajnáljuk belőle. Jó szaftja lesz a májnak.Kicsit sütjük és beletesszük a májat is. Fűszerezzük,paradicsom levet is hozzáöntjük. Annyi vizet öntün...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét megtisztítjuk a hártyáktól, csíkokra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk, beletesszük a húst, kicsit lepirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű