-6 db csirkecomb
1-közepes db cukkini
-kevés napraforgó olaj
-2 közepes db vöröshagyma
-2 gerezd fokhagyma
-1 közepes db paprika
-1 közepes db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyemzöld
Combokról a bőrt lehúzzuk ( olajon kicsit megpirítjuk, hogy legyen színe.
- A vöröshagymát (kockákra vágva), a fokhagymát (fokhagymanyomóval "pépesítve") hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés vizet öntünk alá és fedő alatt kb 30-40 percet pároljuk.
-A paprikát összedaraboljuk és a raguhoz adjuk
Mikor a hús már kellően megpuhult, a felkockázott paradicsomot, cukkinit (hámozatlanúl), az apróra vágott petrezselymet hozzákeverjük, megvárjuk, hogy felforrjon, a gázt elzárjuk, és a fedő alatt tovább pároljuk. Túl sokáig nem szabad már főzni, mert a paradicsom és a cukkini szétesik.
A csirkecombokat félbevágjuk, és besózzuk. A rozmaringot leszárazzuk, kissé összeaprítjuk. Magas falú serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a combokat. Hirtelen megpirítju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kisebb kockákra vágjuk és ízlés szerint sózzuk. Egy tálban a lisztet ,sót tojást az olajat a vizet és a sütőport összekeverjük amíg egy sűrű masszát kapunk. A feldar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat minden oldalon sózd és borsozd. Olvaszd fel a vajat, mikor elkezd aranybarnává válni, tedd bele a csirkecombokat. 2. Lassú tűzön süsd 5 percig minden oldalon....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes