---20 -30 dkg babapiskóta
---1 csomag Aranka krémpor ( főzés nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
-- kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
--1 doboz 200 ml .hulala tejszin
--egy kevés főző csoki a diszitéshez
---a piskótákat megforgatjuk egy kevés tejben egy tálkában és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
---a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény nem lesz
---egy részt rásimitjuk a piskótára
---aztán következik a következő sor piskóta
--s megint a krém
---utoljára megint piskóta
---a tejszint is jó keményre fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )
Az aszalt gyümölcsöket beáztatjuk egy kis forró vízbe: így egyrészt lejön róluk a sok felesleges cukor és olaj, meg kezelőanyag, másrészt megdagadnak. A zabpelyhet összekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA BARNA TÉSZTA ELŐKÉSZÍTÉSI IDŐ: 50 perc - PIHENTETÉS: 30 perc - SÜTÉS: 15 perc/lap. - A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőben legalább félórát pihentetjük, hogy r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes tepsi alját alufóliával kibéleljük, kissé megkenjük zsiradékkal. Az almát meghámozzuk, és vékonyra szeleteljük (uborkareszelőn). Az almát az alufóliára terítjük. A tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű