menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászfonat savanyúkáposzta-ágyon


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--1 kg nyers vékony kolbász
- 1 fej savanyú káposzta
- 1 nagy fej hagyma,
-1 evőkanál zsír
- 2 evőkanál paprikakrém
- 1 teáskanál köménymag jó az őrölt kömény is
-2 kanál fűszerpaprika
-tejföl

Elkészítés:


-a káposzta külső leveleit eltávolítjuk, félbe majd laskára vágjuk
-Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre dinszteljük-,
--félrehúzzuk ,hozzáadjuk a paprikakrémet meg a fűszerpaprikát és összekavarjuk
-a káposztát a paprikás hagymához kavarjuk ,megszórjuk köménymaggal, gyakori kavarással 15-20 percig dinszteljük
-a vékony kolbászt összefonjuk ,a végeket fogpiszkálóval rögzítjük
-a káposztát egy tepsibe tesszük, ráfektetjük a kolbászt ,majd fedővel vagy fóliával lefedjük
-forró sütőben 20-25 percig sütjük ,a végén kifedjük és pirulni hagyjuk aki kéri ,és szereti .tejföllel tálaljuk

Kolbászfonat savanyúkáposzta-ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
PITYPANG SZIRUP
PITYPANG SZIRUP

Napsütéses időben, teljesen kinyílt,180-200 virágot szedtem, (közvetlen a virág alatt csíptem le). Lehetőleg nem szennyezett, vegyszermentes helyről szedjük a virágokat. Nem kell m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Detty
Krémfehér sajt házilag
Krémfehér sajt házilag

A joghurtot és a tejfölt összekeverjük és sűrű szövésű ruhába öntjük, majd szintén sűrű szövésű szűrőbe tesszük . Hűtőben 3 napig csöpögtetjük, majd kiöntjük tálkába. Minél tovább...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gelu Dóra
Cukkini-spagetti
Cukkini-spagetti

A darálthúst lepirítjuk,fűszerezzük,hozzá adjuk a paradicsompürét.A cukkinit lereszeljük,sózzuk.A nyers cukkini spagettire halmozzuk a darálthúst.Ízlés szerint reszelhetünk rá sajt...

Elkészítési idő: 20perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dini
Mértékegységek
Mértékegységek

Miből mennyit vegyünk? Húsból csont nélkül személyenként 15-20 dkg Csontos húsból személyenként 20-25 dkg Hús gulyásnak, vagdaltnak személyenként 10-15 dkg Halból személyenké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk