---2 nagyobb vagy 3 közepes kígyóuborka
-só
--1 nagy pohár natúr joghurt
--8-10 szál medvehagyma
-egy kisebb fej zöld saláta
Az uborkát megmossuk, ha szép a héja, rajta hagyjuk, ha nem, legyaluljuk, szeleteljük, besózzuk.,tálba helyezzük
-a salátát összevágjuk vagy tépjük ,a medvehagymát apróra vágjuk és az uborkához adjuk
-leöntjük a joghurttal jól ósszekeverjük
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. 2. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször főzzük meg a céklát. Onnan tudjuk, hogy a cékla megfőtt, hogy könnyedén beleszúrhatunk egy villát. Ezután hámozzuk meg és vágjuk fel kockákra. Körülbelül ugyanakkora kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű