-30 dkg porcukor
-4 darab tojássárgája
--25 dkg Ráma margarin
--30 dkg liszt
- 3 dl tejföl
-1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag kakaós pudingpor
1 csomag puncsos pudingport
A cukrot, a tojássárgát és a Ramát jól kikeverni.
Beledolgozni a liszttel elkevert sütőport, a tejfölt és a felvert habot.
-A masszát 3 részre osztani.
- Az elsőbe vanília pudingport, a másodikba a kakaós pudingport, a harmadikba a puncsos pudingport belekavarni.
Tetszés szerinti sorrendbe rakni a Ramával kikent, lisztezett tepsibe, majd előmelegített sütőben közepes lángon megsütni.( Csokimázat tenni a tetejére.) én szórtam rá magvalt meggyet is
-miután megsült kihűlt ,ketté vágtam és megkentem egy kevés krémmel
az én Krémem ...1 Aranka főzés nélküli pudingport a leirás szerint tejjel felvertem majd Hulala tejszinhabot adtam hozzá és együtt vertem mig jó kemény krémet kaptam
ezzel a kémmel megkentem az egyik lapot majd befedtem a másikkal
25 cm-es csatos torta formában készítsük. A darált kekszhez hozzáadjuk az olvasztott margarint, 2 ek porcukrot, és annyi tejet öntünk hozzá (nem kell sok), hogy össze tudjuk jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babapiskótát késes aprítóban őröljük porrá vagy egy zacskóba téve hús klopfolóval vagy nyújtófával “verjük” nagyon apróra (ha nem akarjuk babapiskótával készíteni, akkor készítsü...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megmosott, kicsumázott almákat süssük 180°C hőmérsékleten 25 percig, tegyünk be mellé a sütőbe fél pohár vizet. A töltelékhez áztassuk be 1 órára vízbe, az előzetesen átváloga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajjal kikenem a piteformát, alaposan megrakom az alját gyümölcsökkel. A lisztet elkeverem a cukrokkal, majd hozzáadom a tojások sárgáját és a tejet. A fehérjéket kézi habverővel l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű