-4 szelet sertéstarja ( Attól függ hány személyre készítjük)
--2 gerezd fokhagyma
-2 nagy fej vöröshagyma
-só ízlés szerint
-bors ízlés szerint
-2 evőkanál finomliszt
-2 ek mustár
1 dl napraforgó olaj
burgonya köretnek
-A tarját sózzuk, borsozzuk, majd dörzsöljük be az összezúzott fokhagymával.
- A szeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve félretesszük, hogy az egész egy kicsit összeérjen.
Addig megpucoljuk a krumplit, és egy tál vízben félretesszük. Megpucoljuk a hagymát, felvágjuk karikára, és olajon vagy zsírban szép halvány sárgára pirítjuk ( én csak 1/2 hagymát használtam ). Ha elkészült, kiszedjük, és félretesszük.
-Elővesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukat belisztezzük, majd a hagymából visszamaradt zsiradékon szépen kisütjük
-. Amikor elkezdjük sütni a hússzeleteket, azzal egy időben odarakhatjuk a nagyobb cikkekre vágott krumplit is sülni (egy másik edényben), így az, a pecsenyeszeletekkel egy időben fog elkészülni.
A sütés után mindent csurgassunk le alaposan, vagy konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy ne legyen túl zsíros az étel
- A .pecsenyét úgy tálaljuk, hogy egy tál aljára rakjuk a sült krumplit, a tetejére halmozzuk a hússzeleteket, majd beborítjuk az egészet a kisült hagymakarikákkal.
A húst megmossuk és szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük. Átkenjük olajjal és sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni 20-30 percet. Közben a paradicsomot a zellerlevéllel és 3 fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDarált húst és a fűszereket, hagymát, rizst összekeverni és gombócokat formálni, egy két fehér paprikát megtölteni a hússal. Enyhén sós vízben forró vízben kifőzni a gombócokat, u...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. A sertéstarjákat bedörzsöljük az összepréselt fokhagymával, sóval, borssal és a paprikakrémmel. 2. A kolbászt felkarikázzuk (a héja nélkül) és olajon megpirítjuk. 3. Ekk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalonnát kockára vágom és kisütöm, majd kiveszem az edényből és a darált húshoz adom . A kisült szalonnazsírra dobom a kockára vágott hagymát és fokhagymát és üvegesre dinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű