menu

Családireceptkönyv.hu

Pizzakrémes csigák


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Leveles tésztából !
--1-2 leveles tészta attól függően hány személynek készítjük
- reszelt sajt
-pizza krém

Elkészítés:


.Elkészítem a levelet tésztát ... picit kinyújtom
Megkentem pizza kémmel és reszelt sajttal ....feltekertem mint a bejglit és szeleteltem 1.1/2 ujjnyi vastagra
-.....sütőpapiros tepsibe ültettem kicsit még formáltam ....kevés reszelt sajttal megszórtam és be a sütőbe
-180 fokos előmelegített sütőben kb,..25 perc alatt készre sütöm

Pizzakrémes csigák

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Pizzák ,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Pizza fritta
Pizza fritta

A vízben teljesen keverd el az élesztőt. Egy tálban mérd ki a lisztet, add hozzá a sót, keverd össze. Öntsd bele az életsztős vizet, és gyúrd addig a tésztát, amíg homogén, sima fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
Olaszos zabpizza csirkemellel
Olaszos zabpizza csirkemellel

Zabpizza alap A nagyszemű zabpelyhet aprító gépben ledaráljuk, vagy egyszerűen zabpehelylisztet vagy zablisztet használunk, és kimérjük a 120 grammot a kelesztő tálba. Hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Magyaros pizza
Magyaros pizza

1. A tésztát megkenem a Pistával, majd felváltva rápakolom a szalonnaszeleteket, a szalámit és a kolbászt, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Olasz Focaccia (Gábor a pék)
Olasz Focaccia (Gábor a pék)

Az elkészítéshez szükséges további olívaolaj és ízlés szerint kevés feltét. Az elkészítés menete: 1. Előtészta készítése szobahőmérsékletű vízzel. 2. Előtzészta érése szobahőm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk