10-12 db csirkemáj
-10-12 szelet bacon
-2 db tojás
-10 dkg finomliszt
-10 dkg zsemlemorzsa
ételízesítő ízlés szerint
napraforgó olaj a sütéshez
A májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket
Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici ételízesítőt tegyünk.
Forró olajban, lassú tűzön szép pirosra sütjük.
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkecombokat kézzel megtöltjük a az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet (kb. 60-70 dkg), csíkokra vágtam, és rádobtam az előzőleg olajon megdinsztelt kis fej vöröshagymára. 2. Fehéredésig sütöttem, majd leszórtam pirospaprikával,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű