-4-6 egész csirkecomb
-50 dkg rizs
-1 nagy fej hagyma
-1 nagy doboz tejöl
-1 tv paprika
-só,ételizesitő
-2-3 gerezd fokhagyma
-pici fekete bors
a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük
-csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezve a csirkecombokat annyi vizzel feltöltjük,hogy ellepje
-fóliával lefedjük és puhára pároljuk 170 fokon
--amikor megpuhult a rizs és a csirke is kb.40-50 perc
-egy nagydoboz tejfölt összekeverünk ételizesítővel kevés borssal
-elkenjük a húson és szép barnára sütjük
A csirkecombokat a csont mellett mindkét oldalon bevágjuk, enyhén sózzuk, majd hűtőben állni hagyjuk fél óráig. A liszthez hozzákeverjük a fűszereket. A kukoricapelyhet mozsá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet apró kockákra vágjuk, fűszerezzük sóval, borssal, majd félretesszük. A tojásokat villával kissé felverjük, majd összekeverjük a reszelt sajttal, a tejföllel és a li...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük, és a rozmaringgal, ketchuppal, mézzel, őrölt borssal, szójaszósszal, olajjal sima öntetté keverjük. Egyenként beleforgatjuk a csirkecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a krumplit megpucolom, felkockázom megfőzöm. Ugyanis tovább fő a krumpli mint ahogy elkészül a resztelt máj. Az egyik hagymát apró kockára vágom,a másikat karikára vágom,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes