-1 kg csirkeszárny
--3-4 gerezd fokhagyma
--2 teáskanál fűszerpaprika
--2 ág rozmaring
-1 mokkáskanál majoránna
-1 evőkanál méz
-só
-bors
-olaj
Először is alaposan mossuk meg a csirkeszárnyakat.
--Törjük össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük össze annyi olajjal, amennyivel majd be tudjuk kenni az összes szárnyat, szórjuk bele a fűszerpaprikát, a rozmaringo az 1 evőkanál mézet és a majoránnát, majd ízlés szerint sót és borsot.
--Kenjük be a fűszeres olajjal a szárnyakat, és tegyük hűtőbe 1-2 órára.
--Ha letelt a pácolásra szánt idő, melegítsünk forró olajat egy serpenyőben és süsük ki a csirkeszárnyakat, vagy tegyük őket egy tepsibe és magas fokozaton süsük pirosra, úgy, hogy közben egyszer fordítsuk meg őket.
1. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a csirkehúst belerakjuk. 2. Körös-körül megsütjük, megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt puhára párolju...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a fokhagymával, a medvehagymával vagy a snidlinggel és a petrezselyemmel és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemell filét felkockázzuk,vagy csíkokra szeljük. olajon kezdjük pirítani. Hozzá teszünk felszeletelt zöldpaprikát,karikára vágott vöröshagymát. Csíkokra szeletelt sonkát v....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz