-2-4 db rántani való tök
-15 dkg reszelt trappista sajt
-só
-ételízesítő
-A PANÍROZÁSHOZ
-finomliszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-A sütéshez:
étolaj
A tököket meghámozzuk,( ha nagyon fiatal nem szükséges meghámozni) szeleteljük,
-Hosszúkásra vagy karikára és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. ----Hagyjuk 10-15 percet állni.
A szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy a sajt felét a felvert tojásba, másik felét a zsemlemorzsába keverjük.
Bő olajban kisütjük.
friss salátával tálaljuk.
A húst és a zsíros szalonnát húsdarálón ledaráljuk. Ha nincs apró lyukú tárcsánk, akkor 2-szer, 3-szor daráljuk át a húsokat. Ezután a darált húshoz adjuk a fűszereket (kivéve a s...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűEz a mennyiség 4 db lángosra elég. Ha többet szeretne készíteni, akkor nyugodtan duplázza meg a hozzávalók mennyiségét. A túrót, 1 tojás sárgáját és a sütőport alaposan elkeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyökérféléket, a sárgarépát, petrezselymet, paszternákot, céklarépát, cukorrépát, stb. pincében és homokban tárolhatjuk. (Vermelés: http://www.edenkert.hu/novenydoktor/aktualis-n...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHa nem szereted az ilyen macerás dolgokat, akkor a szódabikarbónát és a tojáshéjport 1:1 arányban használhatod fogporként. A nedves fogkefét kell belemártani a porba, ezután lehet...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes