- 200-300 g sárgabarack
- 2 tojás
-1 00 g cukor
-50 g olaj (1/2 dl )
- 150 ml tej
- csipet só
-reszelt citromhéj
- 6 g sütőpor
- 220 g liszt
-1 vaníliás cukor
-vaj a forma kenéséhez
--Serpenyő mérete 24 cm.. kikenjük vastagon vajjal
-a barackokat ketté vágjuk ,a serpenyőbe eligazgatjuk a vágott felével felfele
-a tojást+ cukrokat elkeverjük
-bele a tej +a sütőporral elkevert lisztet +csipet só+ reszelt citromhéj
-utoljára az olajat
a masszát a barackokra öntjük
-sa gázt takarékra állítjuk a serpenyőt ráhelyezzük , lefedjük és 20 percig sütjük
- majd ha a fedő bepárásodik a párát letöröljük ,visszahelyezzük és még sütjük kicsit tőpróbáig Kb, 5-10 perc
-hagyjuk kihűlni majd porcukorral megszórjuk ,szeleteljük
A puha vajat, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet jól összedolgozzuk. A tésztát elosztjuk 3 részre és mindegyik részhez hozzágyúrunk egy-egy pudingport. Kis gombócokat form...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KözepesA tojásokat jól összekeverjük a cukorral, sóval, vanília-kivonattal, jászvajjal, majd hozzátesszük az átszitált kókuszlisztet, Jól elkeverjük, hogy csomómentes legyen, majd 5 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű175 fokra melegítjük elő a sütőt. Szétválasszuk a tojásokat, mindegyiknek a fehérjét külön tálba tesszük (a sárgákra most nem lesz szükség). Félretesszük. Egy kis tálban összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket a cukorral, sóval felverjük kemény habbá, majd a lisztet, a sütőport és a kókuszt hozzákeverjük. Egy kb 27 x 35 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a té...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű