menu

Családireceptkönyv.hu

Sertés nyárs egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 80
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-- 1 kg sertéshús (a nyak jó) - ;
--fűszerek - bármilyen őrölt paprika, őrölt bors , - barbecue fűszerkeverék
--fából készült nyársra is szükség lesz.

Elkészítés:


---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi
-Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán keresztül hűtőszekrényben pihenni majd ,
-óvatosan fa nyársra helyezzük . a húsdarabokat a lehető legszorosabban kell egymáshoz húzni - hogy egyenletesen süljenek
-Helyezze a sertés nyársat főzőfóliával borított sütőlapra vagy egy speciális serpenyőbe . Melegítsük fel a sütőt 220 fokra, és helyezzük oda a nyársat.
Miután a hús egyenletesen rózsás lett, itt az ideje, hogy vegyük ki a sütőből és tálalja.

Sertés nyárs egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrien
Egyben sült hús (Söndagsstek)
Egyben sült hús (Söndagsstek)

Kapcsold be a sütőt 150 °C-ra. Pucold és darabolt fel a vöröshagymát és a sárgarépát. Pirítsd körbe a húst a vajon és közben fűszerezd sóval és borssal. Tedd bele a körbe sütött...

Elkészítési idő: kb 2,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Darált - Darált hússal rétegezett burgonya
Darált - Darált hússal rétegezett burgonya

1. A burgonyát héjában felrakom főni kb. 15 percig. 2. Közben kis olajon megpirítom a hagymát és a fokhagymát. 3. Mikor már üveges a hagyma, a felkockázott paradicsomot és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Karaj - Zöldborsós karajszelet
Karaj - Zöldborsós karajszelet

1. A karajszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, pár percig állni hagyjuk, majd egy kevés lisztben megforgatjuk. 2. A zsírt felforrósítjuk, és a hússzeleteket mindkét oldalukon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Mustáros-borsós tokány
Mustáros-borsós tokány

A zsírt felmelegítjük, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre sütjük. Ezután mehet bele a felkockázott hús, amit fehéredésig sütünk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk