--50-dkg sertés hús ( lapocka ,oldalas )
--1-fej vöröshagyma
--kevés zsír
- 1-kávéskanál pirospaprika
-só
-őrölt bors
- 1 kg gyalult savanyú káposzta
-- 0.5 bögre rizs ( 1/2 bögre )
--kevés olaj
A kockára vágott hagymát kevés zsíron vagy olajon megdinsztelem, majd ráteszem a felkockázott húst.
Sózom, belekeverem a pirospaprikát, majd felöntöm annyi vízzel, hogy c ellepje, és félpuhára párolom.
- Ekkor hozzáadom a megmosott kicsit külön párolt savanyú káposztát és az ugyancsak megmosott rizst.
Pótolom a vizet, hogy ellepje a hozzávalókat, ha szükséges még sózom ,borsozom , és készre főzöm. Aki szereti tejföllel fogyasztja
Fél kg sertésmáj, 70,dk hús, 1 kg szalonna hasaalja , 2 fej vöröshagyma 3 evőkanál zsiron megdinsztelve zúzott fokhagymát vizbe áztatni alapanyagokat felteszem főzni leszüröm ledar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 percig hűtőben tartjuk , majd panírozzuk, 2 tojás , liszt , zsemlemorzsával.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pácnak a hozzávalóit tegyük egy tálba a hagymát,fokhagymát kockázzuk bele,rakjuk bele a megtisztított csülköt,légmentesen zárjuk le,és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Másnap a pata...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított tarját szeletekre vágjuk, és klopfolóval kicsit megütögetjük. Elkészítjük a pácot. Az olajat egy tálkába öntjük, elkeverjük benne a sót, a borsot, a pirospapriká...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: Könnyű