-8 csirkealsócomb
-só
-bors
-1 hagyma
-olaj
-3 cikk fokhagyma
- 35 dkg csiperkegomba
-2 dl száraz fehérbor
-2 1/2 dl főző tejszín
-A hagymát, a gombát és a fokhagymát megpucoljuk
-A csirkecombot sózzuk ,borsozzuk ,forró olajon körbe pirítjuk
-Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát ,kissé megpirulni hagyjuk
-Belekavarjuk a kockára vágott hagymát, majd az áttört fokhagymát
-Fehérborral felöntjük ,kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön puhára pároljuk
-Végül hozzáöntjük a tejszint és lassú tűzön besűrűsödni hagyjuk
-Tésztával tálaljuk
◾️A hagymákat megpucoljuk, félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. ◾️Az olajon vagy zsíron addig dinszteljük, amíg összeesik. ◾️Hozzáadjuk a megtisztított májat, a majorannát é...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat kézzel megtöltjük az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt bo...
Elkészítési idő: 65 min Nehézség: KönnyűA csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük. Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A fi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű