1 kg tengeri apró hal ...
-liszt,
-lehet őrölt piros paprikával is keverni a lisztet ...de van aki nem szereti
-só
olaj a sütéshez
az apró halakat hideg vizben kifagyasztjuk
-én a fejét levágom, belsejét kiszedem ,sózom
-konyhai papirtörlövel a nedvességet felitatjuk
-az olajat felforrósitjuk
-a halakat a liszben megforgatjuk l
-szép pirosra megsütjük
Főzzük meg a burgonyát. Sózzuk be a a tőkehalat, és tegyük félre amíg a burgonya fő. Keverjünk össze 2 dl borsót a többi hozzávalóval és turmixoljuk. Süsd a burgonyát bő vajban am...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 220 fokra. Összekeverjük a felolvasztott, kinyomkodott, szárazra itatott spenótot a morzsolt fetával, az apróra vágott fokhagymával, a kakukkfűvel és az olíva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet csomómentesen összedolgozzuk a tojásokkal, a fűszerekkel, a sütőporral és a sóval. Hozzákeverjük a sört és a sáfrányt. A rákokat először sima lisztbe forgatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű