-minden személyre számitunk legalább
-2-4 szelet sertés húst ( karaj,comb )
-1,5 kg burgonya
- 2-3 gerezd fokhagyma
-só,bors,
liszt a húsok forgatására
olaj a húsok elősütésére + a tepsibe
a burgonyát megpucoljuk , karikára vágjuk,kevés fűszerkeverékkel
-a hús szeleteket kicsit klofoljuk , fűszerezzük.
--lisztbe mártjuk és mindkét oldalát elő sütjük
-a serpenyőből kiszedjük
-egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal, a burgonyát beleszórjuk,ráhelyezzük a hús szeleteket
-a szeletekre kenjük a lereszelt fokhagymát
-pici vizet öntünk alá....letakarjuk fóliával
-előmelegitett sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát eltávolitjuk ,
-még kb. 10-15 percig szép pirosra sütjük
Ahogy én készítettem: A malaccombot bepácoltam, kókuszolaj (olíva olaj is lehet), zúzott fokhagyma, kevés reszelt vöröshagyma, bors, őrölt fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt bab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéshúst deszkára rakjuk és a lelógó részeket levágjuk róla. A sót kikeverjük a borssal, pirospaprikával és a felaprított zöldfűszerekkel. Bedörzsöljük vele a húst és olajozott...
Elkészítési idő: 2 és fél óra Nehézség: Közepes1. A darált húshoz hozzáadom a tojást, a kechupot és a mustárt, elkeverem. 2. Lereszelem a hagymát, átzúzom a fokhagymát, majd hozzákeverem a húshoz, só, borssal együtt. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam. A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés zsíron szép pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű