6 szép egész csirkecomb
-Töltelék
-1 fej hagyma
-15 dkg sonka
-2 főtt tojás
-2 nyers tojás
-só.bor,egy kávéskanál pirospaprika
1 szelet áztatott fehér kenyér
( aki szereti lehet gombát vagy csirkemájjal is késziteni)
a csirkecombokat előkészitjük
-e rövidebb csontot eltávolitjuk a combból
-a hagymát kicsit olajon megfonyasztjuk
-a sonkát + főtt tojást felkockázzuk
-az áztatott kenyeret kicsavarjuk
-mindent összekeverünk és a combokat megtöltjük
-hústűval meg tűzzük hogy ne tudjon kifolyni a töltelék
-kevés olajat töltünk a tepsibe s erre helyezzük a combokat, tetejét is megkenjük kevés olajjal + megszorjuk fűszerkeverékkel
-foliával letakarjuk és közepes tüznél sütjük
-30 perc után a foliát eltávolitjuk és még sütjük amig szép piros nem lesz kb. 20 perc
-burgonypürével tálaljuk
A kacsamell bőrös felét kb. fél centiméterenként rombusz alakban éles késsel beirdaljuk. Frissen őrölt borssal, gyömbérrel megszórjuk. Fél narancs kifacsart levét ráöntjük. A naran...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítjuk, és hosszában felvágjuk. A húst megtűzdeljük a fokhagymával, dörzsöljük be sóval. 2.Egy lábasban melegítsük meg a disznózsír és olaj keveréket, helyezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A panko morzsát egy nagy tepsiben szétterítjük, majd kb. 7 perc alatt barnára pirítjuk, félretesszük. 220 fokra felemeljük a sütő hőm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű