1/2 csomag mini mozzarella
1 marék koktél paradicsom
3-4 db friss bazsalikom levé
só
1 tk. olívaolaj
ízlés szerint fokhagyma
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a ropogós textúrát ebben a könnyű salátában.
A sajtkrémet a fűszerekkel összekeverjük, a hagymát apróra vágjuk, vagy leturmixoljuk, utána hozzáadjuk a sajtkrémhez, majd a masszát a margarinnal összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk. A kukoricát szűrőbe öntjük, hogy jól lecsöpögjön. A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük (majonéz, tejföl, bors, cukor, mustár, citromlé). Bele...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket sóval meghintem, és alaposan összekeverem a mézzel. Majd a többi hozzávalóból kikeverem az öntetet. Összekeverem a zöldségekkel és legalább 4 óra hosszat hűtőben pihe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkát mosd meg és hosszában vágd ketté, egy kanállal kapard ki a magvait. 2. Az uborkát reszeld le és tedd egy tálba, sózd meg és tedd a hűtőbe 2 órára. Majd nyomkodd k...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű