http://gasztrogarma.blogspot.hu/2015/03/felteszem-egyik-kedvenc-receptem-amivel.html
1,8-2 l-es őzgerincformát alaposan kikentem vajjal, majd kibéleltem a kissé egymásra csúsztatott sonkaszeletekkel úgy, hogy a forma peremén is túllógjanak. A csirkehúst kockákra v...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű1. A zöldhagymát megpucoljuk, a petrezselyemmel együtt megmossuk, apróra vágjuk és a vajon üvegesre dinszteljük. 2. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és apróra vágjuk, a füstölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megpucoljuk, kockázzuk. Megmossuk, majd ízlés szerint besózzuk. Egy tűz álló tálba (az enyém 23 x 17 x 8 cm) bele tesszük az olajat. Erre rá tesszük a kockára vágott bu...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A karfiolt apró rózsákra szedjük, megmossuk. Felforraljuk a vizet, a sóval, a citromlevével, valamint a babérlevéllel ízesítjük. Beledobj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes