https://ketkes.com/fasirt-kicsit-maskepp-nagyon-adag-finomsag-amit-imadni-fogtok/
Serpenyőben felforrósítom az olajat, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a felszeletelt fokhagymát. Rászórok 1 kiskanál piros paprikát, és 1 evőkanálnyi Piros...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A darált húsból, az áztatott, jól kinyomkodott zsemléből a tojással és fűszerekkel vagdalt húst készítek. A nyersen meghámozott burgonyákból négy milliméter vastag sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húsokat szeleteljük, kiklopfoljuk, rétegesen a páccal egy jénaiba rakjuk, (lefedjük) és egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. 2. Másnap egy kizsírozott, vagy olajozott jénai...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz