menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt kicsit másképp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


https://ketkes.com/fasirt-kicsit-maskepp-nagyon-adag-finomsag-amit-imadni-fogtok/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldborsós sertésragu
Zöldborsós sertésragu

Serpenyőben felforrósítom az olajat, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a felszeletelt fokhagymát. Rászórok 1 kiskanál piros paprikát, és 1 evőkanálnyi Piros...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Sajtos sertéskaraj
Sajtos sertéskaraj

A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Burgonyakarikák fasirttakaróban
Burgonyakarikák fasirttakaróban

Elkészítés A darált húsból, az áztatott, jól kinyomkodott zsemléből a tojással és fűszerekkel vagdalt húst készítek. A nyersen meghámozott burgonyákból négy milliméter vastag sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Mustáros hús
Karaj - Mustáros hús

1. A húsokat szeleteljük, kiklopfoljuk, rétegesen a páccal egy jénaiba rakjuk, (lefedjük) és egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. 2. Másnap egy kizsírozott, vagy olajozott jénai...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk