500 gr csirkemáj,tisztítva nagyobb kockára vágva
2 fej hagyma ,csíkozva
2 paprika csíkozva
1 húsos paradicsom,héja nélkül ,kockázva
2 szelet szalonna ,házi--csíkozva
só,bors,pirospaprika,oreganó,metélő,pici chili örlemény,petrezselyem
450 gr zöldborsó....külön megfőzve
A szalonnát kevés olajon pirítom,majd a hagymát adom hozzá,sózom egy picit.Amikor kellően puhult a paprika,paradicsom,piros paprika,végül a máj..készre sütöm,fűszerezem,zöldborsóval összekeverem,megszórom friss petrezselyemmel.
A darált húst összekeverjük a tojásokkal, tetszés szerint sózzuk, borsozzuk, majd annyi zsemlemorzsát adunk a masszához, hogy könnyen formázható legyen. Diónyi nagyságú gombócokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg, most meg és vágd kb. 2 cm-es kockákra a burgonyát, hagyd hideg vízben állni, hogy ne barnuljon meg. Vágd apróra a hagymát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMelegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és minden oldalukon pirítsuk meg a csirkecombokat. Adjuk hozzá a felszeletelt sárgarépát, rúdzellert és az apróra vágott vöröshagymát. Fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megdarált húst, a megmosott rizst fokhagymával,hagymával,borssal és sóval összegyúrjuk tölteléknek. A hasáb nagyobb leveleit kettévágjuk, a belső kisebbeket egészben hagyjuk, hog...
Elkészítési idő: 2 ÓRA Nehézség: Könnyű