porcukor (ahány tojásfehérje, annyiszor)
3 dkg
porcukor (ahány tojásfehérje, annyiszor)
3 dkg
Rama (ahány tojásfehérje annyiszor)
1 dkg
darás liszt (ahány tojásfehérje annyiszor)
2 dkg
mazsola
5 dkg
dióbél
5 dkg
aszalt gyümölcs (sárgabarack szilva,áfonya)
5 dkg
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verni.
Hozzáadni a lisztet és az olvasztott Ramát.
A diót, aszalt gyümölcsöt apróra vágni, mazsolát hozzáadni, majd belekeverni a lisztes masszába.
Ramával kikent, lisztezett őzgerinc formába önteni
Keverd össze a tejet a pudingporral. Verd habbá a tejszínt és óvatosan forgasd a krémbe. Oszd 3 részre a kekszet és az első adagot rakd sorba az üvegtál aljára és kend rá a habos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztájához valókat összekeverni, egy tepsibe belekanalazni, elsimítani. A tölteléket összekeverni, rátenni a tésztára, megsütni. Forrón megkentem a megsült túrót baracklekvárral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVerjük fel a tojásokat mixerrel, adjuk hozzá a túrót és a joghurtot, kavarjuk jól össze. Lassanként keverjük bele a búzadarát, a lisztet, a sütőport. Keverjük bele a masszába az áf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölt a zsírt a tojást a cukorral és a sóval jól összekavarjuk,belemorzsoljuk az élesztőt és összegyúrjuk a liszttel.Ne túl kemény tésztát készítsünk. 3 részre osztjuk. Előre elk...
Elkészítési idő: 1,5 ÓRA Nehézség: Közepes