160 gramm liszt
50 gramm porcukor
3/4 teáskanál sütőpor
3/4 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál vanília
fél csésze vaníliás joghurt
1 tojás
250 gramm áfonya vagy más gyümölcs
A száraz hozzávalókat külön keverjük össze, majd adjuk hozzá a joghurtot, a tojást, a vanília kivonatot és így keverjük össze jó alaposan. Áfonyát vagy más, tetszés szerint választott gyümölcsöt tehetünk a tésztájába. Az így kapott masszát kanalazzuk fánk sütő tepsibe, vagy formázzuk mi magunk, ha nincs ilyen tepsink. A közepét hagyjuk lyukasan, akár az eredetinek. Előmelegített, 190 fokos sütőben 12 perc alatt megsül, végül forgassuk porcukorba.
a maffin tepsibe is lehet sutni
A két egész tojást meg a négy tojássárgáját, a cukrot és a reszelt citromhéjat fél óra hosszat keverjük. A fehérjéből keményre vert habot a liszttel együtt könnyedén hozzákeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot, margarint, tojást, mézet, tejet és a szódabik.bónát egy kisebb lábasban 2 percig főzzük. A lisztre öntjük a főtt masszát és kidolgozzuk. Négy lapot sütünk a tepsi hát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát meggyúrjuk, lapnak kinyújtjuk és kisütjük. Erre egyenletesen rákenjük az almatölteléket. 7 tojásfehérjét 30 dkg cukorral gőzön kemény habbá verünk, és a reszelt almatöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tesztat megsutjuk es a meg forro tesztara simitjuk a kremet . amikor kihul ropogos lessz a teteje .Sutes ido 30 perc
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű