menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkemell ragu borsóval, egyszerű


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Laktató étel, ha nincs kedved sokat szöszölni a konyhában, ezt ajánlom.
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
1 nagy hagyma
2 paradicsom
40 dkg borsó (mirelit)
1 teáskanálnyi őrölt paprika
só, bors
olaj

Elkészítés:


Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, olajon megdinszteljük. A húst is felszeleteljük és hozzáadjuk, 2-3 percen át pirítjuk, majd egy kevés vízzel felöntjük, hogy ne égjen oda. A paradicsomot meghámozzuk és összeturmixoljuk, leöntjük vele és fűszerezzük, fedő alatt főzzük pár percig. Mikor elfőtte a levét és sűrű szaft maradt alatta, a borsót is belekeverjük és főzzük még pár percig, ezt követően kínálhatjuk is.

Csirkemell ragu borsóval, egyszerű

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Hawai csirkemell
Hawai csirkemell

A csirkemellet szeleteljük fel szép vékonyra. Fűszerezzük be mind a két oldalát, majd hirtelen süssük meg mind a két oldalát. Helyezzük egymás mellé egy nagyobb tepsire, tegyük r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csípős savanyú csirkemáj
Csípős savanyú csirkemáj

A répát felszeleteljük. A hagymát feldaraboljuk, a fokhagymát szétnyomjuk, a paprikát, és paradicsomot, darabokra vágjuk. A májat, jól átmosva, kevés felforrósított olajon elősü...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Judit
Bőrös liba vagy kacsaháj sütése
Bőrös liba vagy kacsaháj sütése

Kb 1 kiló zsiradékot megtisztítani és kb. 4-5 cm-es kockára vágni. A megmosott darabokat lecsöpögtetve a lábosba tenni, kevés vizet, de nem kell, hogy ellepje ráönteni és lefedve,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TEJSZÍNES-BROKKOLIS CSIRKEMELL
TEJSZÍNES-BROKKOLIS CSIRKEMELL

A csirkemellet megtisztítottam és felkockáztam. A vöröshagymát megtisztítottam, apróra kockáztam, majd kevés olajon megfonnyasztottam. Rászórtam a húst és fehéredésig sütöttem. Só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk