Ha nincs kedved főzni az egész napos munka után, ezt a fincsiséget könnyen összedobhatod!
Hozzávalók:
60 dkg erdei gomba
40 dkg csirkemell
1 nagy hagyma
1 evőkanál citromlé
4 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
só, őrölt fehér bors
olívaolaj
A húst felkockázzuk, majd kevés olajon megpirítjuk és hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát is. Fűszerezzük és készre pirítjuk. Ezt követően lecsöpögtetjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a citromlevet. A hagymát apróra vagdossuk és belekeverjük a tejfölbe, a majonézzel és a fűszerekkel együtt. Leöntjük vele a salátát és hűtőbe tesszük. Zsömlével, kenyérrel kínáljuk.
Petersilie, Minze, Gurke, Paprika, Tomaten und Zwiebeln möglichst fein hacken. In der Zwischenzeit Bulgur mit heißem Wasser übergießen und einige Minuten quellen lassen. Alle Zut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pórét megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. Egy edénybe tesszük. Az almát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.. A kukoricát leszűrjük,.majd az apróra vágott leszűrt ana...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátákat mossuk meg csepegtessük le, ha van saláta centrifugánk centrifugázzuk ki őket. A spárgát tisztítsuk, meg az alsó fás részeit távolítsuk el, mossuk meg és kötegbe fog...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: NehézMindent összekeverünk, pépesítjük, pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű