Ezzel az étellel alig van dolog, ajánlom nektek, ha egyszerű és csodás ételt akartok készíteni!
Hozzávalók:
1 csomag tészta
70 dkg darált marhahús
1 hagyma
2 paradicsom
3 evőkanál paradicsomszósz
20 dkg reszelt sajt (ízlés szerinti)
1 teáskanálnyi bazsalikom
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon dinsztelni kezdjük és hozzáadjuk a húst is. A paradicsomokat felszeleteljük, belekeverjük, majd a paradicsomszószt is hozzáadjuk. Pár percig főzzük és fűszerezzük. Mikor a tészta megfőtt, leszűrjük és egy hőálló edénybe tesszük, hozzákeverjük a félkész ragut. 180 fokos sütőben 20 percen át sütjük, majd rászórjuk a reszelt sajtot és még 1-2 percig a kikapcsolt, de még meleg sütőben hagyjuk, így ráolvad. Tálalhatjuk is.
A vöröshagymát egy kis olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a rusztikusra vágott gombát, megborsozzuk és hagyjuk lepirulni. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a bor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A pogácsát előző napról megmaradt főtt krumpli felhasználásával is készíthetjük, vagy a megmaradt krumplipüréből, de akkor ebben az esetben a margarinból kevesebbet t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk. Majd a forró olajon enyhén megpároljuk fehéredésig. Eközben a leveskockát feloldjuk a vízben. Ha a csirkemell megpuhult, hozzáadjuk a sűrít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés A tészta hozzávalóit robotgépben összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva pihentetjük fél órát a hűtőben. A tésztát tíz egyenlő részre osztjuk és enyhén lisztezett mu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű