30 dkg karfiol
20 édesburgonya
1 fej hagyma
tojás (vagy chia mag)
paleo liszt - ahogy a tészta kívánja
kevés olaj
só
Kevés olajon pirítsd meg a hagymát, majd párold meg rajta az apróra vágott zöldségeket, sózd meg. Amikor minden szépen megpuhult, turmixold össze az egészet, ez a pép lesz a nokedlitészta alapja. Mehet bele a tojás, a liszt és ízlés szerint még só. A nokedlit a szokásos módon szaggasd ki. Frissen, forrón, fokhagymás tejföllel kínáld!
A burgonyákat megtisztítjuk, majd cikkekre vágjuk. Egy nagy lábasba dobjuk, majd forró vízzel felöntjük. Sózzuk, majd forrástól számítva 3 percig főzzük. Leszűrjük. Egy nagyobb t...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: Könnyű5 rudd lesz belőle villával megmintázom kipanirozom kisűtöm kövesd a videót.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA chilipaprikát apró kockákra vágjuk. Ha nem szeretjük nagyon erősen, aprítás előtt távolítsuk el az ereket és magokat. A petrezselymet finomra vágjuk. A leszűrt, kihűtö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát és mérsékelt tűzön, állandó keveréssel halvány rózsaszínűre pirítjuk (erős tűzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű